Om Fyris

Fyris är en fotbollsklubb som startades 2007 i Lund. Vår klubb välkomnar både tjejer och killar i åldersgruppen 10-18. Idag har vi cirka 100 aktiva medlemmar och siktar mot att bli större för att kunna sprida fotbollens glädje..

Många ungdomar har svårt för att hitta en hobby eller fritidsaktivitet vilket gör vår fotbollsklubb till det perfekta tillfället att testa något nytt. Vill du vara med på en träning eller sitta och se på är det bara att ta kontakt. För oss är fotboll en härlig aktivitet för hela familjen. I lagen hittar du alltid vänner och på läktaren sitter familjer och hejar fram Fyris. Gemenskapen för oss är det viktigaste med sporten och är det som gör att klubben drivs framåt. Vi annordnar dessutom event varje år som är mycket uppskattade. Vi har bland annat sommarlovsfotboll som är öppet för alla som anmäler sig. Varje vecka under sommarlovet annordnar vi fotbollsträningar för att aktivera ungdomar under lovet. Det är en härlig aktivitet som vi kan annordna tack vare våra engagerade ledare. De gör ett ovärderligt arbete som är nödvändigt för att kunna arbeta med den organisation som vår förening bygger på. Styrelsen arbetar för föreningen och ansvarar för att vi utvecklas i den riktning som våra medlemmar röstar igenom på årsmötet.

Vill du hjälpa till i föreningen så har vi många funktioner som fungerar runt lagen. Lagledare, tränare, assisterande tränare, administratör och en engagerad föräldragrupp. Vill du vara mer delaktig i föreningen står alltid dörren öppen för intresse. Kontakta gärna ditt lags ledare för att anmäla intresse. Vi har flera fantastiska föräldrar som föreningens lag drivs av. De arbetar ideellt och har hjälp av föreningens framtagna riktlinjer för hur den praktiskt ska drivas.

Är du intresserad av att veta mer om vår förening kan du titta förbi någon träning eller kontakta oss på våra sociala medier.